Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg. Je kunt de webanalyse cookies instellingen aanpassen.
Menu
Zoek
Kantinescan

Vraag een Schoolkantine Schaal aan

Je kunt je Schoolkantine Schaal aanvragen in de Kantinescan. Komt er als conclusie niveau zilver, goud of ideaal uit? Gefeliciteerd, dat is best een feestje waard! Op je scorepagina zie je dan de button: ‘Vraag Schoolkantine Schaal aan’. Klik erop en jouw Adviseur Eetomgevingen kent vervolgens je aanvraag toe.

Teken ook de Ambitieverklaring

Heb je de Ambitieverklaring al ondertekend? Dan sturen we na de talkshow op 12 oktober gratis de nieuwe schaal naar je op met bijbehorend collectiebord. Met het ondertekenen van de ambitie laten jullie zien dat jullie een gezonde schoolkantine de normaalste zaak van de wereld vinden. Daarmee maken we ook zichtbaar hoeveel scholen meedoen. Samen zorgen we voor een gezondere toekomst!

Bekijk een voorbeeld van de Ambitieverklaring en teken

Nieuwe Schoolkantine Schaal

Hoe de nieuwe Schoolkantine Schaal en het bijbehorende collectiebord eruitziet, onthullen we op dinsdag 12 oktober tijdens onze online talkshow. Schrijf je snel in!

Met een Schoolkantine Schaal laat jij zien dat je een gezonde schoolkantine hebt

Jouw successen laten zien

De schaal is één schooljaar geldig. Daarna kun je de schaal weer opnieuw aanvragen. Zo blijf je er elk jaar alert op hoe goed jouw kantine ervoor staat. Laat aan iedereen zien dat jullie een gezondere schoolkantine hebben. Bijvoorbeeld in de schoolkrant, op de schoolwebsite of in de plaatselijke krant. Met het nieuwe collectiebord kun je ook je successen tonen.

Wie hebben er al een Schoolkantine Schaal?

Bekijk welke scholen een schaal hebben!